Home    Cariere    Contact


TERMOPANE / TAMPLARIE PVC

Profile PVC
Feronerie
Sticla
Galerie portofoliu
Primart - dealer

Detalii pe www.aplast.ro

Confectionam la comanda ferestre, balcoane, usi interior/exterior, vitrine, sedii magazine, spatii comerciale individuale.

Profile PVC:                                                                                                                                                           susFerestrele sunt o investitie pentru toata viata: indiferent daca renovati sau construiti, va aflati in fata unei decizii importante. Daca puneti accent pe confortul locuintei si economisirea costurilor printr-o izolatie termica eficienta sau mentinerea valorii, atunci ferestrele din profilele REHAU reprezinta alegerea corecta.

Profile - REHAU, sunt realizate de firma REHAU AG+CO - Germania prin extrudare din granule de PVC.
Firma Rehau are implementat sistemul ISO 9001, asupra calitatii si serviciilor sale. Profilele sistemului de ferestre REHAU corespund prescriptiilor de calitate si control RAL-GZ 716/1, sectiunea 1. Ele sunt asadar supuse asigurarii calitatii prin terta supraveghere prin Suddeutsche Kunststoffzentrum (SKZ) Wurzburg si poarta insemnul de calitate "gutgeisicherte KSF Profile" ("profile cu calitate asigurata") al RAL.
Durabilitatea profilelor REHAU este de peste 25 ani, conform catalogului Rehau.

Durabile, valoroase si usor de intretinut
Ferestrele ar trebui sa va ofere placere mult timp si putina munca. De aceea ferestrele REHAU sunt produse de o calitate exceptionala. Ele isi pastreaza valoareain mod constant si datorita suprafetei remarcabile sunt in plus si usor de intretinut.
Ferestrele REHAU sunt produse cu cea mai mare grija si exclusive din materiale de inalta calitate. Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de intretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei d-voastra.
Datorita suprafetelor netede de o calitate remarcabila ferestrele REHAU se murdaresc mai greu si se pot curate repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o carpa moale.

Dumneavoastra alegeti
Ferestrele REHAU sunt diversificate nu numai ca forma ci si ca nuante. Pe langa clasicul alb, puteti alege din aproape intreaga paleta de culori RAL. Daca preferati un aspect de lemn structurat, atunci decorul nostru, deosebit de usor de intretinut, va va entuziasma cu siguranta. Datorita laminarii cu o folie speciala se obtine un aspect optic deosebit. Exista in permanenta pe stoc, o gama de 3 nuante "standard": mahon, stejar auriu, stejar inchis.

      mahon stejar auriu stejar inchis
             mahon               stejar auriu           stejar inchis

Experienta creeaza calitate
REHAU dezvolta si produce sisteme de profile pentru ferestre, fatade si usi de peste 40 de ani, cu o gandire inovatoare, practica si o exogenta traditionala pentru o inalta calitate. In acest scop expertii REHAU folosesc si cunostintele pretioase din domeniul tehnicii instalatiilor si lucrarilor de adancime, in care firma REHAU, care opereaza pe plan mondial, este de asemenea active cu success de multi ani. Aceste sinergii si parteneriate stranse cu firme specializate in domeniul ferestrelor si numerosii sai colaboratori pregatiti in cadrul Academiei REHAU, au facut din REHAU producatorul cel mai important de sisteme de profile pentru ferestre, usi si fatade.

Profilele REHAU cu 3 camere de aer, au o adancime de executie de 60mm, suprafata neteda si inclinatii elegante de 15º, doua garnituri de etansare tin departe curentul de aer, praful si apa asigurand un climat placut de locuit. Izolatia termica asigurata de ferestrele REHAU cu 3 camere de aer este: U=1,6W/m²k, precum si o izolatie fonica pana la clasa de protectie fonica 4*.
Conform principiului cu 3 camere de aer si cu o adancime de 60mm, REHAU ofera solutii pentru ferestre de o calitate sigura si convenabila din punct de vedere financiar.

Valoarea U: descrie transferal termic prin intermediul; unui element de constructie. Cu cat este mai mica valoarea U cu atat mai mica este pierderea de caldura.

Clasa de izolatie fonica 1, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 25 dB
Clasa de izolatie fonica 2, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 32 dB
Clasa de izolatie fonica 3, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 35 dB
Clasa de izolatie fonica 4, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 40 dB
Clasa de izolatie fonica 5, coeficient de izolatie fonica* al ferestrei recomandat 45 dB

* Nivelul fonic pe care il estompeaza fereastra

Profilele REHAU cu 5 camere de aer, asigura un climat placut locuintei, chiar si atunci cand afara este furtuna sau ninge. Pentru a oferi un character individual, canatul de fereastra poate fi obtinut in doua variante de design: elegant rotunjit sau clasic drept. Datorita adancimii constructive de 70mm precum si etansarii cu doua garniture, ferestrele REHAU cu 5 camere de aer tin la distanta frigul, curentul, praful si umezeala. In plus, cele cinci camere de aer actioneaza ca o bariera izolanta intre temperaturile exterioare joase si spatiiale interioare incalzite. Rezultatul este o valoare de termoizolatie extrem de mica U=1,3W/m²K, precum si o izolatie fonica pana la clasa de protectie fonica 5.

Valoarea U: descrie transferal termic prin intermediul; unui element de constructie. Cu cat este mai mica valoarea U cu atat mai mica este pierderea de caldura.

Clasa de izolatie fonica 1, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 25 dB
Clasa de izolatie fonica 2, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 32 dB
Clasa de izolatie fonica 3, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 35 dB
Clasa de izolatie fonica 4, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 40 dB
Clasa de izolatie fonica 5, coeficient de izolatie fonica al ferestrei recomandat 45 dB

      3 camere de aer 4 camere de aer 5 camere de aer
       3 camere de aer   4 camere de aer    5 camere de aer

Garantie Rehau


FERONERIE:                                                                                                                                                         susFeronerie - ROTO, este produsa de firma Roto Frank AG - Germania

Firma Roto are implementat sistemul ISO 9001, asupra calitatii si serviciilor sale.
Este din otel si reprezinta sistemele de inchidere si deschidere care se fixeaza in rama geamurilor mobile.
Firma producatoare recomanda ungerea feroneriei o data pe an pentru o buna functionare si pentru a preintampina uzura.
Durata medie de utilizare este de 10 ani, functionarea sistemelor de feronerie fiind garantate pentru un numar mediu de 15.000 cicluri inchidere-deschidere conform catalogului Roto.
Experienta de peste 75 de ani, solutiile inovatoare, personalizate si sigure au dus la pozitia de lider mondial in domeniu.

Ca deschizator de drumuri in domeniul tehnologiilor pentru ferestre, ROTO crede ca viitorul consta in realizarea unei imbinari inteligente a sigurantei, eficientei si confortului.

Feronerie Roto NT ferestre
culoarea
RotoSil ofera un aspect placut;
sistem oscilobatant cu grad inalt de siguranta;
piesa anticurent integrata in foarfeca de oscilobatare;
deschidere tip microventilatie;
gama variata de manere si capace de mascare;
elemente de inchidere tip ciuperca;
blocatori de siguranta.

Feronerie Roto NT usi
culoare RotoSil in ton cu noile tendinte;
nivel ridicat de securitate asigurat de inchiderea in 5 puncte, tip: ciuperca, bolt sau gheara;
posibilitati diferite de blocare: din maner sau din cilindru;
dimensiuni variate pentru doornmass;
gama de culori variata pentru manere;
balamale aplicate reglabile pe 3 axe.

Garantie Roto

STICLA       

                                                                                                                                                           sus

Furnizor este Lipoplast care foloseste materie prima de cea mai buna calitate avand furnizori precum : Guardian, Glaverbel si Saint-Gobin.

Crearea sticlei termoizolante (termopan) a reprezentat un pas important in izolarea incaperilor.
In primul rand prin alaturarea a doua foi de sticla pentru a beneficia de proprietatile izolatoare ale stratului de aer sau de gaz special introdus intre ele si apoi prin folosirea foilor de sticla de joasa emisivitate (LOW-E). Aceasta tehnica a deschis posibilitati infinite. In prezent cele doua sau chiar trei foi de sticla folosite combina proprietatile termoizolante cu cele fonoizolante sau de securitate pentru a transforma fereastra intr-un produs versatil si modern, care asigura comfortul si siguranta locuintelor si sediilor de firme.

Sticla termoizolanta are o foarte buna izolare termica, pierzandu-se cu cca 50 - 80% mai putina caldura, acest fapt ducand la cresterea confortului si la economie de combustibil si o izolare fonica cu aproximativ 45% mai buna decat la cele simple.
Sticla termoizolanta (termopan) obtinuta din 4 float*4 float, max.24mm inregistreaza un coeficient k=2.8W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,4W/mpK, iar cel obtinut din 4 float* 4 Low-E cu gaz argon, max. 24-27mm inregistreaza un coeficient k=1,1W/mpK.

Garantia acordata pt. etanseitatea sticlei termoizolante este de 5 ani, in conditii normale de utilizare, conform certificatelor de garantie oferite de furnizor.

RECOMANDAM FOLOSIREA STICLEI LOW-E SAU LOW-E CU ARGON DATORITA COEFICIENTULUI REDUS DE PIERDERE TERMICA!

Galerie portofoliu                                                                                                                                                sus

   
   
   
   
   
   

Home    Termopane/Tamplarie PVC    Usi de interior    Accesorii    Service termopane    Cariere    Contact

© Copyright 2012 SC PRIMART SRL TIMISOARA. Toate drepturile rezervate